avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am moștenit o casa plus teren pe o strada ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am moștenit o casa plus teren pe o strada care a ...

Buna ziua. Am moștenit o casa plus teren pe o strada care a fost revendicata și câștigată, și montat un gard. Eu nu am alta intrare, doar pe acea strada, Intrarea Dragomirna 2 A. Nu am încă Nr Postal. Cum pot sa îl obțin? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Ciurea , Avocat 11:24, 5 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Pentru a obține numărul poștal trebuie să faceți o cerere la Primărie, pe care o depuneți împreună cu actele privind dreptul de proprietate asupra imobilului: act de proprietate, extras CF, certificat de atestare fiscală etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare plata impozit pe teren Georgiana Constantin Georgiana Constantin Am o speta mai complicata si sper sa fie cineva pe aici cu o idee luminata: e vorba de un teren dobandit prin certificat de mostenitor, cu o adresa incompleta ... (vezi toată discuția)
Sediul social documente andra-celia andra-celia Bună ziua, doresc să deschid o firmă, cu sediul social într-un imobil deținut de bunica mea. Problema este că în actele pe care le deține, atât în ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute Bucureti77 Bucureti77 Buna ziua, am achizitionat in urma cu ceva timp un imobil care a fost revendicat de proprietar (vanzatorul) si castigat (restituire), dupa care am facut v-c ... (vezi toată discuția)