avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Vreau sa depun o plangere penala pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Vreau sa depun o plangere penala pentru infractiunea ...

Buna ziua. Vreau sa depun o plangere penala pentru infractiunea de fals si uz de fals cat si posibil trafic de influenta . Daca o depun la procuratura sau politia din judet, nu as avea nicio sansa deoarece se refera la persoane influente , bine pozitionate in functii publice( deputat, presedinte consiliu judetean, primar) Cum sa procedez? Unde sa o trimit ( sa o inregistrez)?
Cel mai recent răspuns: lili2015 , utilizator 14:09, 5 Iulie 2023
La DNA, din cate stiu... au si filiala judeteana
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
Ionut.ion, utilizator
Pai la judet, iar...dau peste "prieteni"
Atunci la sediul central din capitala.
Ok. Am inteles ... La DNA...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. lucrez intr-o institutie de stat. in urma unui control ... lili2015 lili2015 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie de stat, ISC. In urma unui control de specialitate am inaintat spre instanta de contencios prin intermediul prefectului ... (vezi toată discuția)
Proces civil Mamuni Mamuni Cum pot da in judecata pe un primar, care in calitatea lui de presedinte al Comisiei pt. restituirea proprietatilor, a facut un fals intelectual, determinand ... (vezi toată discuția)
Art, 297 ncp, etc, ori dna? ori tribunal? nicu_lucan nicu_lucan In primul rand, cu stima tuturor, expun pe cat posibil mai simplu. Am, pentru ca sunt un tip foarte avut, 2 dosare executare silita; 1 -O fosta banca din ... (vezi toată discuția)