avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare din domiciliu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare din domiciliu ...

Sint adult si am domiciliul in apartamentul proprietatea mamei mele. Mama mea ia in considerare sa instraineze apartamentul (vinzare, donatie, nu stiu...). Poate mama sau tertul cumparator / donatar sa ma evacueze din acest apartament? Daca da, prin ce procedura?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:25, 5 Iulie 2023
daca nu sunteti coproprietar sau chirias cu acte in regula, bineinteles ca puteti fi evacuat.
procedura legala prevede notificarea, iar daca nu evacuati locuinta, actionarea in instanta. exista si alte metode, mai rapide.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Iulie 2023
adriandimitriu, utilizator
Daca da, prin ce procedura?

una rapida.
In instanta pt lipsa de titlu.. merge destul de repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ai mei parinti, buni samariteni, naivi, nepriceputi ... Cori47 Cori47 Buna seara! Ai mei parinti, buni samariteni, naivi, nepriceputi si dezinformati, s.au ales cu niste chiriasi amenintatori, rau platnici si fara contract. ... (vezi toată discuția)
Evacuare soniarina soniarina Mi/ar prinde tare bine un sfat intr/o speta. Se incheie un contract de donatie avand ca obiect un imobil. Donatarii (ca/s doi) constata ca nu pot avea si ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasi virgo19 virgo19 Buna seara! Am o problema cu chiriasii. Acestia au ramas restanti la intretinere si vreau sa le spun sa elibereze locuinta, apoi sa actionez in instanta pentru ... (vezi toată discuția)