avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Pentru un contract de intership trebuie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Pentru un contract de intership trebuie inregistrat ...

Buna ziua,

Pentru un contract de intership trebuie inregistrat in revisal sau este suficient sa il inregistram pe platforma AJOFM?
Si se retin toate contributiile?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 6 Iulie 2023
contractul de intership nu trebuie inregistrat in revisal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri 112! irina_iris_19 irina_iris_19 am o intreprindere individuala.anul trecut am avut angajati apoi din sept nu am mai avut.am fost la finante si am declarat lucrul acesta astfel ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)
Neplata contributiilor la pensii jenilazar jenilazar Va rog sa ma lamuriti in urmatorul caz: sunt angajata cu contract de munca inregistrat la Revisal ,la o firma particulara din mai 2014 si am constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Ce formalitati am de indeplinit pentru a trimite un angajat in somaj? daryana daryana Buna ziua! Va rog frumos daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce formalitati am de indeplinit eu, ca angajator, pentru a trimite un angajat in somaj? Ce ... (vezi toată discuția)