avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Dupa cumpararea si luarea in primire a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Dupa cumpararea si luarea in primire a unui apartament ...

Buna ziua ! Dupa cumpararea si luarea in primire a unui apartament intr-un bloc construit de dezvoltator cine trebuie sa realizeze cartea funciara si certficatul energetic ? Dezvoltatorul sau eu ca proprietar al apartamentului respectiv ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:05, 6 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intabularea la Cartea funciara, pe numele dvs o face notarul, după semnarea contractului de vânzare.
Obținerea certificatului de performanță energetica este obligația vânzătorului.
certificatul energetic trebuie explicit mentionat in contractul de vanzare cumparare, deci el se obtine inainte de vanzare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme ? - omisiune in extras de cf: casa fara certificat de performanta energetica ? muraruelena muraruelena Am cumparat un teren cu o casa. Notariatul la care am facut actul de vanzare-cumparare mi-a dat actele de la OCPI. In Incheierea /OCPI - se scrie ca eu am ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare fara cf c-levi c-levi Buna, va rog sa ma ajutati cu 1 sfat. Am dat un avans pentru o garsoniera. Am facut un precontract(insa doar la agentie) La inceput mi-au spus ca in 2 ... (vezi toată discuția)
Avocat achizitie locuinta MaximGeorgeBogdan MaximGeorgeBogdan Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: cum aflu daca locuinta pe care o cumpar e grevata de datorii la banci, ipotecata etc. Nu stiu exact ... (vezi toată discuția)