avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Cui sa ma adresez in legatura cu legea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Cui sa ma adresez in legatura cu legea 7/2023 si ce ...

Buna ziua. Cui sa ma adresez in legatura cu legea 7/2023 si ce acte trebuie depuse in afara de certificatul de handicap? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:59, 6 Iulie 2023
Evaluarea, monitorizarea și controlul privind respectarea standardelor specifice minime obligatorii de calitate pentru serviciile sociale destinate persoanelor adulte cu dizabilități sunt în competența Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială, prin agențiile pentru plăți și inspecție socială județene, respectiv a municipiului București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a aprobat ajutorul pentru persoanele cu handicap accentuat cu ... Yuli85 Yuli85 Sa aprobat ajutorul pentru persoanele cu handicap accentuat cu bani pentru platirea unei locuinte private,nu cele din fondul de stat ,can miau zis ca nau ... (vezi toată discuția)
Certificat de handicap fals !!! vecina mea se plange de faptul ... Adriana68 Adriana68 Certificat de handicap fals !!! Vecina mea se plange de faptul ca are probleme cu \"capul\", ca uita, ca nu-si aduce aminte.....eu nu cred o iota Am avut ... (vezi toată discuția)
Autorizarea furnizorilor de formare profesionala in 2017 Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Pana în 2017 o firma, care forma personal ( de exemplu : auditor intern în domeniul managementului calității), primea o autorizare pe timp de 4 ani de la ... (vezi toată discuția)