Buna! Am cumparat o masina acum o luna in urma de care am aflat ca este pusa sub sechestru inca dinnainte sa o fi cumparat. Este vreo modalitate prin care as putea-o scoate de sub sechestru? Din cate am inteles masina a avut 2 sau 3 proprietari anteriori iar sechestrul e pus pe numele primului proprietar ( de mentionat ca masina nu are fiscal. Am fost mintit de vechiul proprietar cum ca mi-ar da fiscalul urmatoarea zi dar acest lucru nu s-a mai intamplat) Multumesc!
Unica modalitate de radiere a masurii asiguratorii o constituie achitarea debitului pentru care a fost dispusa masura
Daca anterior achizitiei vehiculului cunosteati situatia de ce ati acceptat achizitia?
Aveti dreptul sa va ridicati cu pretentii imporiva vanzatorului,puteti solicita solutionare amiabila sau actiune in instanta
Vanzare mașina
DenisF
Tatal meu a vândut o mașină cu care a făcut taxi in trecut, masina era pusa sub sechestru si din aceasta cauza nu a putut scoata certificatul fiscal deci ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto
viorel00
Buna dimineata, ma numesc Turcan Viorel si in noiembrie 2019 am achizitionat un autoturism marca vw Golf 3 si mentionez ca am fost sa il nmatriculez pe numele ... (vezi toată discuția)