avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită masina sub sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

masina sub sechestru

Buna! Am cumparat o masina acum o luna in urma de care am aflat ca este pusa sub sechestru inca dinnainte sa o fi cumparat. Este vreo modalitate prin care as putea-o scoate de sub sechestru? Din cate am inteles masina a avut 2 sau 3 proprietari anteriori iar sechestrul e pus pe numele primului proprietar ( de mentionat ca masina nu are fiscal. Am fost mintit de vechiul proprietar cum ca mi-ar da fiscalul urmatoarea zi dar acest lucru nu s-a mai intamplat) Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 6 Iulie 2023
Samantavie, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:37, 7 Iulie 2023
Singura modalitate4 este să achitați dvs datoria.
Unica modalitate de radiere a masurii asiguratorii o constituie achitarea debitului pentru care a fost dispusa masura
Daca anterior achizitiei vehiculului cunosteati situatia de ce ati acceptat achizitia?
Aveti dreptul sa va ridicati cu pretentii imporiva vanzatorului,puteti solicita solutionare amiabila sau actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Vanzare mașina DenisF DenisF Tatal meu a vândut o mașină cu care a făcut taxi in trecut, masina era pusa sub sechestru si din aceasta cauza nu a putut scoata certificatul fiscal deci ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto viorel00 viorel00 Buna dimineata, ma numesc Turcan Viorel si in noiembrie 2019 am achizitionat un autoturism marca vw Golf 3 si mentionez ca am fost sa il nmatriculez pe numele ... (vezi toată discuția)