avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Am contract de muncă determinat care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Am contract de muncă determinat care este pe final. ...

Bună seara! Am contract de muncă determinat care este pe final. In cazul CM durata contractului se prelungește cu nr de zile rămase sau se închide de fapt când încetează CM? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:59, 7 Iulie 2023
La data expirarii duratei pentru care a fost incheiat c.i.m., acesta inceteaza de drept.

De fiecare data cand in timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauza de incetare de drept a contractului individual de munca, cauza de incetare de drept prevaleaza.

In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata danielandrei danielandrei In cazul unei angajate care a ramas insarcinata, in timpul contractului pe perioada determinata, contractul inceteaza de drept in momentul stabilit in CIM? Sau ... (vezi toată discuția)
Modificari cim in timpul suspendarii?? lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua Va rog sa imi spuneti ce se intampla cu contractul individual de munca al unui salariat care este in concediul de crestere si ingrijire a copilului ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Ruslana1 Ruslana1 Buna ziua. Am un angajat cu Contract de munca temporara, a carui durata expira la 30.06.2013. Din data de 27.04.2013 acesta se afla in concediu medical ... (vezi toată discuția)