avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua Am o întrebare dacă știe cineva, va ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua Am o întrebare dacă știe cineva, va mulțumesc! ...

Bună ziua
Am o întrebare dacă știe cineva, va mulțumesc!
Am cumpărat o mașină de o săptămână, dacă o înmatriculez pe numele meu este obligatoriu să refac asigurarea (există asigurare pe numele vechiului proprietar valabila pana în 2024)
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 18:30, 9 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va trebui sa faceti pe numele dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca pe numele altcuiva decat proprietarul CristiGrs CristiGrs Buna ziua, Am un prieten care si-a facut asigurarea RCA pe numele altei persoane decat cea trecuta in Talonul masinii, pentru a plati mai putin. Peste doua ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco instrainare alinaflorentina123 alinaflorentina123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pe urmatoarea speta: - am cumparat un auto prin contract de vanzare cumparare din Romania; vechiul ... (vezi toată discuția)