avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Doresc să vând o mașină vechinului meu, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Doresc să vând o mașină vechinului meu, problema ...

Buna ziua! Doresc să vând o mașină vechinului meu, problema este ca nu are toata suma, restul de 6000 sa ii plătească după 6 luni. Este posibil /cum ar trebui sa procedez printr-un contract cumva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:02, 10 Iulie 2023
Puteti stabili in contractul de vanzare-cumparare , plata in rate.
Contractul il veti face la notar ca sa fie titlu executoriu. In caz de neplata, sa puteti mèrge la executor direct.
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut fortune12 fortune12 Ziua buna! Doresc sa stiu daca un contract de imprumut, incheiat la un notariat, parafat,semnat, intre doua persoane fizice pentru o suma de bani, in cazul ... (vezi toată discuția)
Bani imprumut Gasile Gasile Buna ziua, o ruda de-a mea doreste sa o imprumut cu suma de 3000 de euro, cum sa fac ca toata treaba sa fie legala? Adica sa am siguranta ca imi pot recupera ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - lamuriri leusan leusan In anul 2010 o nepoata a mea a cumparat un auto de la firma de la care a lucrat, cu plata in rate , pe 2 ani cu retinere rata din salariu salariu lunar (erau ... (vezi toată discuția)