avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am o situatie cu Booking.com si nu stiu cum ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am o situatie cu Booking.com si nu stiu cum sa procedez ...

Buna ziua,
Am o situatie cu Booking.com si nu stiu cum sa procedez mai departe.
Situatia este urmatoare: ne-a fost anulata o cazare la Roma pe Booking.com deoarece gazda nu a raspuns la telefon. Dupa multe discutii, a ramas sa ne cautam noi oriunde si ne dau ulterior banii inapoi pe baza facturilor.
Dupa ce am cautat cazare zi de zi, am stat in 6 zile la 3 hoteluri diferite. Toate trei ne-au scos un fel de bon, dar ca aveau nume, check-in, check-out, pret si ne-au spus ca acelea functioneaza ca factura si ca sunt suficiente pentru decontare. Am trimis documentele la Booking.com si ne-au zis ca nu sunt valide. Am revenit la hoteluri si ne-au spus acelasi lucru, ca asa sunt actele la ei. Ce pot face in acest caz? M-am gandit inclusiv sa ii dau in judecata deoarece ne-au lasat pe drumuri, ne-au gasit cazari de 4 ori mai scumpe decat initial, dupa care ne-au pus sa ne cautam noi, plus ca nu ne ajuta cu nicio informatie.

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2023
Alice95, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alice95 , utilizator 10:22, 13 Iulie 2023
daca cititi regulile de afaceri ale booking veti constata ca ei sunt o firma de publicitate a hotelierilor, care incaseaza doar un comision. chiar daca banii se transfera prin booking, ei ajung direct la furnizorul de servicii. prin urmare, cu acesta trebuie sa va socotiti.
Buna ziua,
Hotelurile a trebuit sa ni le cautam noi singuri, nu sunt de pe platforma booking. Deoarece pe booking era de 3 ori mai scump decat ce aveam initial, ne-au transmis sa ne cautam oriunde in afara platformei si sa revenim cu facturile ulterior, pentru decontare. Insa"nu recunosc" facturile ca fiind valide.
Multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans cazare Jokers22 Jokers22 Buna ziua!Am si eu o nelamurire, am sunat la o vila pentru la vara, o perioada de 5 nopti. Doamna respectiva mi a cerut avans pe un iban al firmei, pentru ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vin si eu cu o problema zic eu destul de delicata. ... stan_nicu stan_nicu Buna seara, Vin si eu cu o problema zic eu destul de delicata. Sunt client Booking ca de altfel milioane de oameni din intreaga lume. Cand iti faci cont ... (vezi toată discuția)
Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)