avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum aflu despre plângeri?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum aflu despre plângeri?

Bună ziua tuturor,

Se pare că mama mea a început să facă fel de fel de plângeri și demersuri împotriva mea, fără nici un motiv aparent.

Suspectez că ar putea avea probleme psihice, dar deocamdată nimic demonstrat.

Oricum, ținând cont că locuiesc în străinătate, aș dori să aflu cum pot găsi ce plângeri a făcut și la ce instituții, precum și stadiul plângerilor respective?

Aș suspecta că ar fi putut face plângeri diverse la poliție, parchet, judecătorie, tribunal, poate ANAF etc.

Vă rog cine poate oferi o informație v-aș fi recunoscător.

Mulțumescc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:56, 10 Iulie 2023
Pentru instante.puteti verifica pe portalul instantelor introducând numele dvs și căutând la instanta de unde aveați domiciliul.Pt restul plângerilor va găsesc ei pana la urma dacă e cazul..Stați liniștit nu dispune nimeni.nici o masura fără a fi audiatPentru plângeri penale nu aveți unde sa verificați fără sa cunoașteți un nr de dosar,mai ales ca aveți simple bănuieli..
In esenta, plangerile depuse aiurea nu ajung la rezultat.
Cu ajutorul unui avocat ati putea afla ce vreti dar nu cred ca se merita.
Costa destul de mult asa ceva.

Daca va cheama la audiere aflati.
Daca se dispune o solutie de catre parchet se va comunica catre dvs.

Bucuresti 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înștiințare de la parchet .. Niță Valentin Cătălin Niță Valentin Cătălin Bună ziua ! Acum o săptămână am fost la Parchet pentru audierea în calitate de inculpat în baza unei infracțiuni de conducere sub influenta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal adrian08 adrian08 Buna ziua! Pe data de 04.12.2010 am fost oprit de un echipaj al politiei circulatie al judetului Calarasi.In urma testelor mi s-a intocmit dosar penal ... (vezi toată discuția)
Cum caut un dosar paul99 paul99 buna ziua. cum pot afla despre un dosar penal daca a ajuns in instanta deoarece nu cunosc nr de inregistrare. tot ce stiu in februarıe 2010 era la ... (vezi toată discuția)