avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua, daca sotia ramane gravida si exista o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua, daca sotia ramane gravida si exista o intrerupere ...

buna ziua, daca sotia ramane gravida si exista o intrerupere de 5 zile intre contractul de la fostul loc de munca si contractul actualului loc de munca va mai beneficia de indemnizatie de credtere copil?

a fost disponibilizata de la fostul loc de munca, iar dupa ce i s-a terminat preavizul, au mai durat 4-5 zile pana la inceperea lucrului la noul loc de munca. este vreo problema in acest caz pentru a nu beneficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:30, 11 Iulie 2023
Da, va beneficia de indemnizatia pentru creşterea copilului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere la munca din concediu crestere copil Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Momentan sotia se afla in concediu de crestere copil (CCC) pentru 2 ani. Contractul de munca este suspendat. Intrebari: 1. Sotia poate sa ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata-sarcina-somaj-concediu maternitate nataliaz nataliaz Buna ziua, va solicit ajutorul in urmatoarea problema: Ma aflu la finalul primei saptamani la noul meu loc de munca pe perioada determinata de 3 luni. In ... (vezi toată discuția)
Întrerupere loc de munca lrslrs lrslrs Bună ziua, Doresc sa știu ce perioada de timp pot sa am întrerupere de la ultimul loc de munca. Pe 27 Decembrie o sa fie ultima mea zi la actualul loc de ... (vezi toată discuția)