avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua în urma cu ceva vreme am fost implicat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua în urma cu ceva vreme am fost implicat într-o altercație ...

Bună ziua în urma cu ceva vreme am fost implicat într-o altercație iar acel om ma dat în judecata , am fost judecat și am primit 2 ani cu probatiune și 2000 lei daune morale vă rog să îmi spuneți ce se poate întâmpla dacă nu plătesc aceasta suma acelui om , multumesc o zi buna !
veti fi executat silit.
Daca intelegeti sa nu achitati suma dispusa de instanta de judecata,creditorul =cel care va actionat in instanta are dreptul legal sa solicite unui executor judecatoresc materializarea hotararii instantei de judecata care poate desfasura demersuri pentru a constata daca aveti bunuri in evidenta=drepturi salariale,bunuri imobile/mobile asupra carora sa dispuna masura executarii silite
Daca suma se va recupera prin executare silita veti fi obligat sa suportati si sume suplimentare =cheltuieli cu executarea silita
Mulțumesc!

Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cu aroganta ndorina61 ndorina61 Buna ziua.Am o somatie de executare silita potrivit art.387 si art.411 din codul de procedura civila cu titluri executorii cu suma de 21526 lei daune morale ... (vezi toată discuția)
Executare silita kulymen kulymen În urma hotărâri judecătorești definitive am de recuperat 7000 euro daune morale și materiale de la o persoana. Am dat la executor pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)
Executare - compensare ioanandrei ioanandrei Va rog sa ma ajutati : dupa primirea somatiei de la executor judecatoresc \" ca in termen de 1 zi \" trebuie sa platesc \" debit +cheltuieli cu executarea ... (vezi toată discuția)