avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am cumparat un apartament si primesc prin ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am cumparat un apartament si primesc prin posta la ...

Buna ziua!
Am cumparat un apartament si primesc prin posta la acdresa acestuia plicuri de la Judecatorie/Tribunal pe numele unei persoane, care nu e fostul proprietar - probabil ca este o persoana care a fost luata in spatiu de fostul proprietar si are domiciliul la adresa apartamentului pe care l-am cumparat.
Va rog, puteti sa ma lamuriti daca am vreo obligatie legala sa anunt vreo autoritate ca aceasta persoana nu locuieste la aceasta adresa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:08, 12 Iulie 2023
Bună ziua,

Anunțați oficiul poștal de la care primiți plicurile că destinatarul nu mai locuiește la adresă. De asemenea, puteți anunța și instanța care efectuează citarea că partea din proces nu mai locuiește la această adresă.

În privința plicurilor pe care le-ați primit, încercați să luați legătura cu destinatarul pentru a i le înmâna.
Multumesc pentru raspuns.
Insa eu ma refeream daca am vreo OBLIGATIE LEGALA, fata de vreo autoritate. Imi puteti spune, va rog?
Avand in vedere ca nu sunteti nominalizat in documentul comunicat de catre autoritatea instantei,legal nu va revine nci o obligatie
Pentru a nu mai primi in viitor documente pe numele altor persoane,puteti comunica oficial prin inscris intantei de judecata ca la adresa dv nu domiciliaza persoana pe numele careia a fost facuta comunicarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la adresa mea florin.claudiu florin.claudiu Buna ziua , in ultimul an au ajuns la domiciliu meu cateva amenzi de circulatie ale fostului proprietar , acesta nu mai locuieste la adresa din 2010 si nici nu ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante de la fostul proprietar mir2006 mir2006 Buna ziua tuturor, Locuiesc de mai mult timp in strainatate, iar la domiciuliul meu din Bucuresti nu locuieste nimeni, apartamentul nefiind inchiriat. Am ... (vezi toată discuția)
Anulare domiciliu si societate pr1272 pr1272 Buna ziua, Doresc si eu un sfat? Am cump.ap.la licitatie si acum cutia postala este plina cu scrisori de la diversi recuperatori, executori si ANAF pt.ca ... (vezi toată discuția)