avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonuri de masa

Buna ziua, fabrica de confecții la care lucrez cu norma, mă amenința că dacă nu îmi fac salariul, îmi va tăia din bonurile de masa. Este legal? Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 11 Iulie 2023
Tatiana Petruta, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 12 Iulie 2023
Acordarea bonurilor de masa sunt mentionate in c.i.m., in regulamentul intern sau in c.c.m. aplicabil?
Nu știu concret
Ar trebui sa va interesati .. in liposa unor astfel de prevederi, angajatorul nu are obligatia acordarii acestora.
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul ... Dianadia12 Dianadia12 Buna ziua Daca ai o absență nemotivată are voie angajatorul să îți taie 5 bonuri de masa? (vezi toată discuția)
Sporuri in mediu toxic nicoleta scurt nicoleta scurt Ce fel de sporuri trebuie sa mi se acorde de angajatorul privat \' daca lucrez in vopsitorie cu lacuri si vopsele poliuretanice si nu numai , de la 8 ore ... (vezi toată discuția)
Oprire bonuri de masa si conditii de demitere gbaii gbaii 1. Se poate legal, ca un angajator sa nu mai dea salariatilor bonuri de masa, fara sa-i anunte in prealabil, avand doar ca explicatie ca firma merge in ... (vezi toată discuția)