avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În rechizitoriul cu care este trimis în judecată ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În rechizitoriul cu care este trimis în judecată inculpatul ...

În rechizitoriu cu care este trimis în judecată inculpatul scrie că incadrarea juridica este furtul. La termenul care este fixat pentru judecarea fondului încadrarea juridică este furtul calificat
Care este explicația? Aștept raspunsul Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Mincu66 , utilizator 17:41, 12 Iulie 2023

Mincu66 a scris:

În rechizitoriu cu care este trimis în judecată inculpatul scrie că incadrarea juridica este furtul. La termenul care este fixat pentru judecarea fondului încadrarea juridică este furtul calificat
Care este explicația? Aștept raspunsul Mulțumesc

Vă rog! Unde s_a schimbat încadrarea juridică?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare juridica ioana17 ioana17 Am o curiozitate, se mai poate cere schimbarea incadrarii juridice in cazul in care cauza se judeca potrivit procedurii prev de art 320 ind. 1 C.p.p.?In speta ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea vinovatiei-cerere schimbare incadrare juridica KINGA LUPEA KINGA LUPEA La judecarea in prima instanta a infractunii de omor calificat am solicitat in favoarea inculpatului aplicarea art.320 indice 1 C.proc.pen dar inainte am ... (vezi toată discuția)
Trimiterea in judecata pentru o alta infractiune decat ce retinuta prin rezolutia de incepere a urmaririi penale Ioannaki Ioannaki Buna seara, Am o intrebare: Ce sanctiune intervine atunci cand prin rechizitoriu, procurorul trimite in judecata pe inculpat pentru o alta infractiune decat ... (vezi toată discuția)