avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal, am fost agresat fizic, sechele, au trecut ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal, am fost agresat fizic, sechele, au trecut 8 luni ...

Dosar penal, am fost agresat fizic, sechele, au trecut 8 luni ?????

Buna ziua, in urma cu 8 luni am fost agresat fizic de catre un individ, m-a lasat cu sechele (auz ureche deteriorat), am adus si certificat INML, inculpatul a fost adus la sectie in aceeasi dimineata, am depus plangere si el declaratie.

Au trecut 8 luni si nu am niciun semn de la politie, in trecut mai primeam dupa 30 de zile instiintari cu ce urmeaza sa se intample, acum, nimic.

Este normal asa ceva ? ce pot face in aceasta situatie fata de politie, pentru ca am impresia ca nu se ocupa de cazul meu ? multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:26, 11 Iulie 2023
Este normal asa ceva. O cerere de urgentare dosar. Probabil ca se ocupa de alte cazuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovirii sau alte violenþe Samuel995 Samuel995 Buna ziua. In noiembrie anul trecut am fost agresat de un individ la iesirea din liceu (eu 17 ani,el 25..totul a inceput de la o cearta cu verisoara lui) , ... (vezi toată discuția)
Agresiune in trafic paulivan paulivan am fost agresat in trafic de un individ,am depus plangere la politie iar politistul a facut dosarul cu autor necunoscut in conditiile in care am fost la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. la data de 12.01.2025 am fost atacat verbal si fizic ... unpachet unpachet Buna ziua. La data de 12.01.2025 am fost atacat verbal si fizic de un cetatean roman in Bucuresti. Persoana mi-a deteriorat anumite părți ale corpului și ... (vezi toată discuția)