avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua Am cumpărat un triciclu Move Eco 500 care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua Am cumpărat un triciclu Move Eco 500 care se conduce ...

Bună ziua
Am cumpărat un triciclu Move Eco 500 care se conduce fără permis . Viteza maxima este de 25 km la oră. Circul cu el în comună, nu și și pe DN. Îmi trebuie număr de înmatriculare , înscriere la primărie , asigurare pentru accidente ? Sau nimic după cum spune vânzătorul ? Mulțumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:34, 12 Iulie 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poliță rca pentru triciclu convertit electric raoul_lf raoul_lf Bună ziua. Dețin un triciclu recumbent cu pedale model delta - două roți în spate, una în față. Gabaritic e destul de mare, are peste un metru ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie auto inmatriculate primarie ariana03 ariana03 Buna ziua, as dori sa stiu daca exista ceva prevederi legale actuale, prin care sa existe obligativitatea autovehiculelor inregistrate la primarie de a avea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am cumpărat de o săptămână un scuter electric ... Mariusalexpacala Mariusalexpacala Bună ziua Am cumpărat de o săptămână un scuter electric nou in C.I.V. scrie: marca. LIma Tip. LM 16 Categorie.L1e Categorie de folosință. ... (vezi toată discuția)