avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consilier dezvoltare personala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consilier dezvoltare personala

Salutare, am urmat un curs de pregatire
psiho terapeutica de la care am obinut si o diploma acreditata pentru rolul de Consilier de Dezvoltare personala in urma cu 2 ani de zile. Am fost informat recent cu privire la faptul ca guvernul a hotarat sa dizolve pozita de consilier de dezvoltare personala de la 1 ianuarie 2024.
Acum daca pana la finalul anului imi infiitez un PFA eu pot activa in continuare pe aceasta pozitie?
Si daca am PFA-ul imi voi putea deschide un cabinet strict pentru dezvoltare personala si dupa 1 ianuarie 2024?
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
Zambiavillager, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaelachir , utilizator 13:01, 16 Ianuarie 2024
Nimeni nu va sti ce se va intanpla dupa 01.01.2024 ..acum , va puteti infiinta un astfel de cabinet , iar in opinia mea, daca il infiintati acum, activitatea se poate desfasura si dupa 01.01.2024.
Ultima modificare: Joi, 13 Iulie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua,

Puteți menționa sursa de unde ați aflat despre dizolvarea acestei poziții? Mă interesează acest subiect și am tot căutat, insa nu găsesc nimic relevant.

Mulțumesc!

Zambiavillager a scris:

Salutare, am urmat un curs de pregatire
psiho terapeutica de la care am obinut si o diploma acreditata pentru rolul de Consilier de Dezvoltare personala in urma cu 2 ani de zile. Am fost informat recent cu privire la faptul ca guvernul a hotarat sa dizolve pozita de consilier de dezvoltare personala de la 1 ianuarie 2024.
Acum daca pana la finalul anului imi infiitez un PFA eu pot activa in continuare pe aceasta pozitie?
Si daca am PFA-ul imi voi putea deschide un cabinet strict pentru dezvoltare personala si dupa 1 ianuarie 2024?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen pt consiliere psihologica online (prin conversatie video) kingaiffiu kingaiffiu Buna ziua! As vrea sa infiintez Pfa pentru servicii de Consiliere privind sanatatea mintala (detin diploma acreditata corespunzatoare). Ofer aceste serviciu ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)