avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma masuratorilor cadastrale gratuite prin nu stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma masuratorilor cadastrale gratuite prin nu stiu ce program ...

In urma masuratorilor cadastrale gratuite prin nu stiu ce program european in 2021 am observat abia acum ca unul din terenurile extravilane de 15000 metri patrati nu mai este pe pozitia in care era pe titlul de proprietate eliberat in 2004 . Teren care se afla la soseaua nationala 2B ,si din 2018 a fost inpropietariti de primarie pe terenul pe care tatal meu avea titlu intr-un colț,terenul fiind in clin vre-o 7 persoane rude ale unui arendas local care a si cumparat cu act vanzare cumparare in acel moment. Ce este de facut? Eu lucrez si acum acel teren asa cum am facut-o de 20 ani, se pare ca arendasul asteapta doar drumul expres Braila-Buzau care nu va trece pe acolo
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:25, 14 Iulie 2023
puteti angaja un cadastrist sa refaca masuratorile. dar ce veti face daca masuratoarea gratuita s-a dovedit corecta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren mutat ,comasare Daniedoca Daniedoca Sunt proprietarul unui teren de 20 ari teren arabil, extravilan, moştenit de la bunicii mei, impozitul este plătit la zi. Problema mea este: Terenul ... (vezi toată discuția)
Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Cadastru modificat tcn1996 tcn1996 Buna ziua, In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in com Pantelimon iar in cadastru (fisa corpului de prorietate) imi apare ca terenul meu este marginit ... (vezi toată discuția)