avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... depunere acte la dosar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

depunere acte la dosar

Vreau sa depun o chitanta la dosar in timpul sedintei de judecata. Trebuie sa depun copii certificate, insotite de cerere si taxa de timbru, sau se depune doar chitanta in sine?
Cel mai recent răspuns: Avocat si mediator , Avocat 20:40, 27 Ianuarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Chitanta respectiva este un inscris folosit ca proba sau este dovada achitarii vreunei taxe aferente procesului respectiv (taxa judiciara de timbru, onorariu expert, onorariu avocat).Daca este inscris-proba, nu este obligatoriu sa fie in original, numai daca instanta va cere expres originalul, daca priveste taxe aferente procesului, da, trebuie depus originalul.Nu este nevoie de nimic altceva, se va consemna in incheierea de sedinta ca, la termenul respectiv, ati depus acea chitanta.
Chitanta reprezinta doar dovada achitarii unei taxe. Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege reglementeaza modalitatea de judecata in sala, prezentarea avocatilor, samd ? bms bms maine intru in sala pt un client, speta e urmatoarea: cu 2 termene in urma judecatoarea mi-a aprobat o contraexpertiza tehnica pe care am contestat-o, cu ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am depus o plangere la instanta, insa am uita sa achit taxa de timbru. Am primit o notificare prin care sunt obligata ca in termen de 10 zile sa o ... (vezi toată discuția)
Nu am depus confirmare plata onorariu expertiza ContSters111526 ContSters111526 Buna ziua la toata lumea! Am o plangere contraventionala impotriva politiei rutiere in judecătoria sector 6. A trebuit sa achit taxa de onorariu expertiza ... (vezi toată discuția)