avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum pot verifica dacă am contract de muncă în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum pot verifica dacă am contract de muncă în Germania și ...

Cum pot verifica dacă am contract de muncă în Germania și cu cât sunt platit la oră eu muncesc la autosccoter Barth mainz și nu știu dacă am contract și câte ore este normal să muncești
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 17 Iulie 2023
Nu ati semnat c.i.m. ? .. solicitati-l de la angajator, daca nu vi s-a dat un exemplar.
De asemenea, daca nu nu ati primit unul, nu înseamnă că sunteti angajat ilegal. Munca este legală dacă angajatorul a înregistrat-o la asigurarea socială și îi plătește contribuțiile sociale.

Mergeti la Autoritatea de Control Financiar al Muncii la Negru (FKS) din regiunea în care este înregistrat angajatorul sau a centrului de consiliere pentru angajați străini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! În anul 2021 august, m.am "angajat" cu un asa zis ... Cashmere Cashmere Bună ziua! În anul 2021 august, m.am \"angajat\" cu un asa zis contract de munca pe nedeterminat... Luna aceasta am descoperit ca nu am asigurarea medicala ... (vezi toată discuția)
Reclamatie daadi04 daadi04 Buna ziua, Unde/cum se poate depune o sesizare privind o firma din Germania (patron roman) ce lucreaza cu oameni fara contract semnat, 244 ore pe luna, ... (vezi toată discuția)
Munca la negru in germania cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Numele meu este Cristina, doresc sa fiu indrumata ce masuri sa luam asupra unei pers. care nu a dorit sa ne faca contract de munca.Sotul meu a ... (vezi toată discuția)