avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ! ca persoana juridica termenul legal retur ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ! ca persoana juridica termenul legal retur produse online ...

Buna ! ca persoana juridica termenul legal retur produse online cate zile este? tot 14 ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:06, 11 Decembrie 2024
persoanele juridice nu sunt consumatori
pentru clientii persoane juridice, in lipsa unei clauze exprese, nu exista drept de retur
Buna ziua!

Persoanele juridice cum pot solutiona o situatie in care, in urma unei comenzi online (un PC), primesc produsul cu disfunctionalitati, solicita service, in urma caruia problema persista.
La completarea formularului de retur se primeste raspunsul ca acesta nu este disponibil pentru PJ, ci doar celor fizice. Caile de comunicare directa cu furnizorul sunt foarte greoaie, aproape inexistente.

Ce curs legal se poate urma pt retur sau inlocuire produs?

Va multumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca produsul e defect, se activeaza garantia, nu se face retur. in garantie produsul se repara si doar daca reparatia nu e eficienta, abia atunci se poate inlocui, dar NUMAI IN CAZUL IN CARE ASA SCRIE IN CONTRACT. persoanele juridice nu sunt aparate de lege. se prezuma ca ele isi pot angaja avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor ... ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua, In urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor de calculator, acesta a livrat produsul cu deschidere colet. La receptia coletului, cutia ... (vezi toată discuția)
Am cumparat mai multe componente de calculator de pe situl pc ... Bjimmy Bjimmy Am cumparat mai multe componente de calculator de pe situl PC GARAGE. La montare am contatat ca placa de baza nu era functionala. In termenul de 14 zile am ... (vezi toată discuția)
Garantie ionutpop31 ionutpop31 In cazul unui produs electronic cu probleme (memorie DDR calculator), care este in garantie 2 ani, trimis in service, produs care din pacate nu mai este in ... (vezi toată discuția)