avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent Insertie de la 3-4 ani, copil cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent Insertie de la 3-4 ani, copil cu handicap

Buna,
Copilul meu a fost incadrat cu grad de handicap de la 2-3 ani, timp in care sotia mea a stat acasa. Ea urmeaza sa revina la serviciu, iar certificatul de handicap nu se mai prelungeste, problema fiind remediata. In acest caz are dreptul sa beneficieze de stiumulentul de insertie de la 3-4 ani, tinand cont ca certificatul de handicap va fi expirat?
Conform cu ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 26/2021 din 7 aprilie 2021 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, ar trebui sa beneficieze. Sau aceasta ordonanta a fost valabila doar pe perioada starii de urgenta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:15, 18 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordonanta a fost valabila doar pe perioada starii de urgenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie pentru copil incadrat in grad de handicap usor ancaelename ancaelename Buna ziua! Stimulentul de insertie se acorda pana la 4 ani ( copil incadrat in grad de handicap) daca acesta are certificat de incadrare valabil pana la 4 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Anka1984 Anka1984 Mai beneficiez de stimulent de inserție pt copil încadrat in grad de handicap daca nu reînnoiesc certificatul? Certificatul actual este valabil pana pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatic,in ingrijire copil: ce avantaje am daca incep ... cristeadraguta@yahoo.com cristeadraguta@yahoo.com Buna ziua! Tatic,in ingrijire copil: ce avantaje am daca incep serviciul (intrerup concediul de ingrijire copil ) cu doua luni mai devreme? Dar cu o luna? ... (vezi toată discuția)