avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot folosi certificat de grefa pt a trece alocatia de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot folosi certificat de grefa pt a trece alocatia de stat direct ...

Pot folosi certificat de grefa pt a trece alocatia de stat direct pe numele tatălui biologic???
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 14:51, 19 Iulie 2023
Din păcate nu, va trebuie hotararea judecătorească legalizata, cu mențiunea rămânerii ei definitive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptia alina nica alina nica sunt divortata si recasatorita cu un copil din prima casatorie.sotul meu vrea sa treca copilul pe numele lui deoarece tatal biologic nu a vizitat niciodata ... (vezi toată discuția)
Reabilitare judecatoreasca,procedura tergiversata nejustificat alexflorin1 alexflorin1 buna ziua...pe scurt,si fara a folosi the shift key...:\\">in data de 27.12.2012. obtin o pronuntare la tribunalul bucuresti care suna asa...\'instanta admite ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere alinaionascu alinaionascu buna dimineata am nevoie de ajutor am fost casatorita in urma cu 5 ani am divortat anul acesta dar in timpul casatoriei am ramas insarcinata su actualul ... (vezi toată discuția)