avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua ,am primit sentința definitivă și trebuie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua ,am primit sentința definitivă și trebuie să mă ...

Buna ziua ,am primit sentința definită,și trebuie să mă prezint la serviciul de probațiune ,mai pot face recurs ,nu vreau să îmi pierd locul de munca,sunt la prima abatere.mao pot schimba ceva ?
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 12:32, 20 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E definitiva decizia penala daca s-a pronuntat instanta de apel. Puteti face recurs daca sunteti pe cazurile de recurs.
Ultima modificare: Joi, 20 Iulie 2023
Mihăilă Sebastian, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

apel furt calificat!!! buna ziua. am o întrebare, ca rog să ma ajutați. am un dosar ... Em Elena Em Elena Buna ziua. Am o întrebare, ca rog să ma ajutați. Am un dosar penal pentru furt calificat. Am primit pronunțarea. Iar eu vreau sa fac apel pentru că am ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare sub supraveghere georgiana.td georgiana.td Am fost condamnat cu suspendare , sentinta s-a dat ieri , si mi s-a spus ca trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti . ... (vezi toată discuția)
Bună ziua Iulian&liliana Iulian&liliana Dacă pentru conducere fără permis sub influența alcoolului am primt suspendarea pedepsei.. și ca nou pedeapsa am primit 4 ani sub supraveghere și nici o ... (vezi toată discuția)