avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde as putea obține adeverință pentru plata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde as putea obține adeverință pentru plata ratelor ...

De unde a-si putea obține adeverință pentru plata ratelor unui apartament cumpărat în 1992 de la Agromec Răducăneni județul Iași ,în condițiile în care aceastăunitate nu mai există,a fost închisă. Îmi trebuie această adeverință pentru a face succesiunea.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:33, 20 Iulie 2023
Luati legatura cu CAB INSOLV IPURL - lichidator judiciar , sa va spuna unde este arhiva.
Sediu: IAŞI, Str. RUFENI, Nr. 7, Judet Iaşi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință grupa ii-a de muncă Geambașu Costel Geambașu Costel Unde pot să solicit adeverință grupă de muncă pentru fostul S.M.A. sau S.C. Agromec SA Țăndărei. Vă mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog, daca puteti sa ma îndrumati, unde as putea ... Viorel B Viorel B Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma indrumati, unde as putea gasi arhivele IMUM Medgidia? Am lucrat in aceasta intreprindere in perioada 1990-1992 si as ... (vezi toată discuția)
Carnet de muncã pierdut tomileia tomileia Buna ziua , sotul meu este bolnav si trebuie sa se pensioneze pe caz de boala ,dar i s-a pierdut cartea de munca ,a disparut din arhiva ITM-ului,si-au mutat ... (vezi toată discuția)