avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum poate fi trasă la răspundere persoana care face ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum poate fi trasă la răspundere persoana care face programul ...

Cum poate fi trasă la răspundere persoana care face programul lunar de munca în unitățile militare când nu îi acorda unui militar nici o zi de weekend să facă servicii iar altora3/4 zile de weekend lunar ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:49, 29 Iulie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspunderea se face potrivit Regulamentului Intern.
Nu ar trebui sa fie considerat abuz în serviciu, motivat de faptul că în prezent orele din zilele de weekend sunt plătite dublu față de orele din timpul saptamanii ?
Poate fi considerat un abuz , dar si o discriminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma! mariuspetcu82 mariuspetcu82 Buna seara! Sunt cadru militar si acum 5 luni am intrat in comisia de judecata si am primit ca sanctiune , amanarea in grad de la 1-2 ani. Si acum urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Timp lucru saptamanal- repaus saptamanal nataliaz nataliaz buna ziua, Lucrez intr-o unitate cu program de functionare non stop. Se lucreaza in 3 ture (2 de zi si una de noapte). Tura de zi are durata de 7 ore, iar ... (vezi toată discuția)
Activitate in weekend! Flav Flav Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca textul de mai jos din contractul de munca ma obliga sa prestez ore in weekend fara acordul meu. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)