Am castigat procesul cu angajatorul,acum astept motivarea sentintei.......Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat in cazul in care angajatorul nu mai face recurs?Mentionez ca am cerut reintegrarea in vechiul loc de munca si plata salariilor la zi.
Va multumesc!
Multumesc mult...........dar in cazul in care angajatorul declara recurs(sigur o sa am castig de cauza!)pot face o sesizare la Parchet pentru abuz in functie si incalcarea legii 329(daca nu ma insel) plus alte incalcari ale normelor si legilor in vigoare?Mentionez ca sunt singura la care i s-a desfacut contractul de munca pe tot centrul de executie bugetara si sunt singura care am situatia familiala deosebita(unic intretinator a 2 copiii)!
Ce ma sfatuiti?Asta sa nu mai spun ca inclusiv avocata partii adverse a incercat sa ma intimideze dupa ultima infatisare!
Va multumesc inca o data!
Dupa ce aveti sentinta cu motivarea ei, mergeti la servici, faceti o cerere ca doriti reintegrarea si drepturile salariale din urma, o copie dupa sentinta chiar daca primesc si ei un exemplar, daca nu doresc sa va inregistreze cererea, mergeti la posta o trimiteti recomandata cu valoare deschisa si asteptati 15 zile dupa care mergeti la un executor judecatoresc.Chiar daca institutia face recurs, HJ in fond sunt definitive si executorii.
Succes