Buna seara.O sa cumpar o casa,iar in casa pe care o cumpar a ocupato un avocat inteleginduse verbal(nu scris)cu actualul proprietar sa-l lase sa se foloseasca de casa si gradina.Actualul proprietar a depus actele de succesiune dar nu sunt terminate,iar avocatul(cel ce a ocupat casa)nu mai vrea sa paraseasca casa.Iar avocatul a platit impozitul la casa pe 5 ani.Nefiind inca terminata succesiunea actualul proprietar poate sa-l scoata din casa pe avocat?Cum sa-l scoata?Ce forme legale sunt in situatia actuala?
Actualul proprietar nu l-a trimis sa plateasca impozitul,el a platit singur a trimis 3 oameni sa plateasca impozitul ca ulterior sa-l dea in judecata pe actualul proprietar iar cei 3 vor fi martori in proces ca sa-i dea banii inapoi pe impozitul platit.
Multumesc pentru raspuns,am inteles.
Dupa ce terminam actele si devin proprietar daca nu vrea sa-si ia tot ce are in curte si nu vrea sa paraseasca casa unde trebuie sa ma adresez,ce trebuie sa fac?
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va trebui sa apelati la un avocat sa cereti in instanta evacuarea lui.
Pt ca va lasa cu probleme , parerea mea e ca pretul trebuie sa fie mai mic, sub pretul pietei.
Mai aveti varianta sa va vanda dupa ce scapa de individ, adica sa mai așteptați nitel.
Multumesc pentru raspuns.Dar proprietarul nu vrea sa-l evacueze ai este frica de el l-a amenintat verbal si spune ca dupa ce devin eu proprietar sa-l evacuez eu.
Dar a mai intervenit o problema:in CF apare doar casa cu 76 mp.,gradina nu este trecuta in CF.
Dar pina acum de 50 ani a platit impozitul pe 800 mp.,dar repet in CF sunt trecuti doar 76 mp.?
Ce am de facut?
Cum sa procedez?