avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte Vanzare-Cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte Vanzare-Cumparare

Acte Vanzare-Cumparare
Buna ziua!
Vreau sa cumpar o casa, dar vanzatorul a pus problema ca, cumparatorul sa achite toate taxele. Ma gandesc aici la costul actelor la notar +ce sume de bani trebuie sa plateasca vanzatorul la stat +ce sume de bani trebuie sa plateasca cumparatorul la stat.
Intrebarea mea, la care va solicit lamurire este: stiind pretul tranzactiei (concret, 45000 EUR, bani cu care vanzatorul doreste sa ramana "in mana") as putea estima costurile mele totale (ca si cumparator), pentru a putea aprecia efortul meu financiar final?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs. si pentru ajutor!!
Dragos
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:15, 2 August 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc pentru raspuns... Pretul initial de vanzare nu era de 45000. Am plecat de la 60000 si din cate inteleg, toate cheltuielile asumate nu depasesc 1100 EUR...
acest răspuns util
Cred că vânzătorul a lăsat destul și că cererea lui nu este exagerată.Platiti dumneavoastră până nu se răzgândește și cauta alt cumpărător.
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
mitabiciclista, utilizator
acest răspuns util
Multumesc de raspuns! Asa am sa fac!
acest răspuns util
E decizie bună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren! baldovin_trandafira baldovin_trandafira Buna ziua! Am unteren intravilan, intr-o localitate la 15 km de municipiul Buzau, pe care intentionez sa-l vand! Vreau sa stiu ce comisioane o sa platesc la ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce taxe se platesc la notar cand se vinde un teren ... ALECS.SANDRU ALECS.SANDRU Buna ziua, Ce taxe se platesc la notar cand se vinde un teren extravilan, atat vanzatorul si cumparatorul? Valoarea obtinuta de pe tranzactie, vanzatorul o ... (vezi toată discuția)