avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua,stau în chirie,contract de închiriere pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua,stau în chirie,contract de închiriere pe 2 ani,am ...

Bună ziua,stau în chirie,contract de închiriere pe 2 ani,am ajuns cu copilul la urgente si internare cu pneumonie,neavand niciodata probleme de sanatate,casa fiind cu mucegai ,am solicitat rezilierea contractului,dar proprietarul refuza restiturea chiriei platite in avans(2luni)cat si garantia,am șanse de recuperarea banilor în instanta,poate fi un prejudiciu se pot solicita daune morale de la proprietar
Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2023
Bianca Bella baci, utilizator
Slabe șanse pt daune morale ,(ca să nu spun ca nici o sansa)iar rezilierea și restituirea depinde de clauzele contractului și de posibilitatea de a face dovada existenței mucegaiului în imobil cât și a problemelor de sănătate ale copilului ca fiind rezultate ca urmare a existentei mucegaiului respectiv.Teoretic se poate practic durează și costa..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mucegai peste tot in locuinta, din noiembrie 2021 pana in prezent - fara a se lua vreo masura din partea proprietarului in acest sens. ce masuri pot lua contra proprietarului? Kate Claudia Kate Claudia Buna ziua! Ma confrunt cu o problema destul de grava in ultimele luni si nu stiu ce e de facut sau cum pot sa o rezolv. Din Octombrie 2021 am semnat un ... (vezi toată discuția)
Intrebare clauza reziliere contract inchiriere apartament mosu90 mosu90 Buna ziua! In primul rand, sper ca am ales categoria potrivita si in al doilea rand imi cer scuze pentru frazele incoerente, sau pentru eventualele erori ... (vezi toată discuția)
Buna zua, m-am mutat in chirie pe 1 aprilie 2023 intr-un apartament ... sheva2498 sheva2498 buna zua, m-am mutat in chirie pe 1 aprilie 2023 intr-un apartament cu 2 camare. Am facut contract cu proprietarul, in care se stipuleaza ca daca plec mai ... (vezi toată discuția)