avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire.

Bună ziua.. Bunici sunt decedați și părinți mei. Eu ca nepot trebuie sa ma pun în drepturi deoarece casa unde locuiesc și au locuit și părinți este construită pe pamintului bunicilor. Ce trebuie făcut ca să fiu proprietar Menționez ca parinti mei au construit aceasta casa acum 30 ani pe un teren dat de bunici (VERBAL). Casa a fost făcută fără autorizație,dar s-a plătit la primărie impozit și utilități +curent de către părinti mei. Cum as putea sa trec casa pe numele meu. Succesiunea după bunici a părinților nu s-a făcut. Va rog sa ma sfătuiți ce să fac. Pot sa ma dea afara ceilalți participanți la moștenire de pe bunici.. Sânt disperat. Mulțumesc mult.

Ultima modificare: Luni, 24 Iulie 2023
geoavocatnet73, utilizator
Cel mai recent răspuns: geoavocatnet73 , utilizator 17:15, 24 Iulie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune buna dimineața, va rog, daca este posibil, să mă ... daewoo1 daewoo1 Succesiune Buna dimineața, va rog, daca este posibil, să mă ajutați în următoarea speță. Bunica a avut 2 copii, a decedat în 13 martie 2009. La ... (vezi toată discuția)
Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu ... Leo23 Leo23 Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu fara că eu sa fiu chemată la succesiune .Menționez că sunt nepoata ei din partea fiului ei ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de ... Laura M Laura M Casa parintilor, construita de ei in anul 1971, nu are act de proprietate si nu exista act de proprietate nici pentru terenul aferent. Sunt in evidentele ... (vezi toată discuția)