avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune Buna dimineața, va rog, daca este posibil, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune Buna dimineața, va rog, daca este posibil, să mă ...

Succesiune
Buna dimineața, va rog, daca este posibil, să mă ajutați în următoarea speță.
Bunica a avut 2 copii, a decedat în 13 martie 2009. La momentul decesului ei, unul din copii era decedat din 17 martie 2009, el a fost despărțit de sotie din 1999, evacuat din casa fostei soții și s-a mutat in casa bunicii, copii lui, 3 la număr, au întrerupt orice relații cu tatăl lor și cu restul familiei din partea tatălui. Au venit, după mari insistențe, la înmormântarea tatălui lor.
Bunica a încheiat un contract de întreținere cu fiica cealaltă, pentru casa in care locuiau și un contract de donație pentru un teren, in favoarea ginerelui. Bunica a locuit tot timpul cu fiica și ginerele, a fost înmormântata de ei și i-au făcut toate rânduielile.
Sunt rămase în aer 3 bucatele de teren care însumează 4000mp pentru care ar trebui să deschidem succesiune.
Problema este că nu avem nici un fel de informație despre nepoții de fiu, doar numele și orașele în care locuiesc și nu ii putem contacta.
Am dori sa inițiem o acțiune în instanță, se poate face o cerere la evidența persoanelor să aflăm adresele lor? Sau cum altfel ii putem contacta? Exista martori pentru faptul că și-au abandonat tatăl și bunica și că nu au participat decât la înmormântarea tatălui lor. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: daewoo1 , utilizator 08:27, 13 Septembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de vanzare - cumparare scris "de mana" c.c27 c.c27 Bunica mea a vandut acum 12 ani casa cu terenul unor oameni, prin act scris \"de mana\". Ea a mers apoi in Franta la fiul ei. Acum ea a decedat, iar fiul a ... (vezi toată discuția)
Lipsa titlu proprietate ,doar o foaie făcută de mana Snqm31 Snqm31 Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au ... (vezi toată discuția)
Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu ... Leo23 Leo23 Bunica a vândut casa după succesiunea in urma bunicului meu fara că eu sa fiu chemată la succesiune .Menționez că sunt nepoata ei din partea fiului ei ... (vezi toată discuția)