avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fiulmeu urmeaza sa studieze in Elvetia. Ce asigurare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fiulmeu urmeaza sa studieze in Elvetia. Ce asigurare de sanatate ...

Fiulmeu urmeaza sa studieze in Elvetia. Ce asigurare de sanatate ma sfatuiti sa fac? Multumesc
Cel mai recent răspuns: LoredanaTudorache , utilizator 17:34, 26 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Un student care alege sa plece la studii in strainatate trebuie sa ia in considerare doua aspecte foarte importante legate de asigurarea de sanatate:
– faptul ca statul roman ii ofera o asigurare de sanatate de stat prin cardul european de sanatate care ii va acoperi anumite servicii pe perioada studiilor
– faptul ca pe langa cardul EHC poate alege sa incheie o asigurare privata de sanatate cu acoperire internationala pe perioada studiilor
[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înainte de a face asigurare, interesați-vă de drepturile de asigurare ale unei persoane care studiază în Elveția. Este posibil să faceți plata direct în sistemul lor de sănătate și să benefiați de servicii medicale. Eventual, faceți o asigurare suplimentară, care să acopere serviciile neasigurate de sistemul de stat.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul european de sanatate viochi viochi Fiica mea a beneficiat de card european de sanatate pentru 6 luni, pentru studii in strainatate, care a expirat in data de 13.01.2016. Aceasta fiind studenta ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate pentru student care studiaza in marea britanie mrnvladu mrnvladu Fiul meu este din toamna aceasta student in Marea Britanie. Casa de Asigurari de sanatate a refuzat sa ii elibereze cardul european de sanatate motivand ca ... (vezi toată discuția)
Asigurare sanatate student in strainatate. bună seara! fiul meu va pleca la studii în olanda unde va acea ... InaMK InaMK Buna seara! Fiul meu va pleca la studii în Olanda unde va acea nevoie de asigurare de sănătate. Firmele de asigurări de acolo ne oferă variante mai ... (vezi toată discuția)