avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare tichete de masa si alte tichete
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare tichete de masa si alte tichete

Buna ziua
Pentru a acorda tichete de masa angajatilor, este necesar ca aceassta facilitate sa fie trecuta in contractul colectiv de munca sau o alta hotarare interna? Dar pentru celelalte tipuri de tichete: cadou, vacanta si cultural?
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
ematoni, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 25 Iulie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordarea tichetelor indiferent de natura trebuie fie sa fie mentionata fie in ccm aplicabil, fie in c.i.m., fie in reg.intern , fie intr-o decizie/hotarare a angajatorului.
Deci o hotarare AGA este suficienta. Multumesc.
Este suficienta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iulianaadriana iulianaadriana Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca in cazul demisiei fara preaviz firma poate sa imi retina bonurile de masa. Mentionez ca demisionez fara preaviz deoarece ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete cadou de catre angajator pentru copii cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca angajatorul poate acorda tichete cadou pentru copii minori ambilor salariati (mama si tata care sunt slariati ai ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou si bonuri de masa LarisaMT LarisaMT Buna ziua, Daca o companie doreste sa ofere tichete cadou pentru diferite ocazii, inclusiv cele sociale, respectiv bonuri de masa, aceste aspecte vor trebui ... (vezi toată discuția)