avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ,lucrez la un SC si am in plan sa demisionez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ,lucrez la un SC si am in plan sa demisionez insa fara ...

Buna ziua ,lucrez la un SC si am in plan sa demisionez insa fara preaviz ,si intrebarea mea este :Este statul peste program (cu 7 ore mai mult decat in CIM) un temei bun pentru a demisiona fara preaviz ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 25 Iulie 2023
V-au fost compensare orele suplimentare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajatului in urma depunerii demisiei LindaR LindaR Buna ziua, situatia pe care o voi enunta este una speciala si implica mai multe aspecte, respectiv probleme. Este vorba de un angajat cu o vechime de 24 de ... (vezi toată discuția)
Nedreptate angajat axellcom axellcom Buna ziua. Va deranjez si eu cu o problema. Am un SC si am un chiosc alimentar. Prin 2007 am angajat o doamna care parea la locul ei , pe post de vanzatoare. ... (vezi toată discuția)
Cum se demisioneaza? tundi tundi am o problema,va rog sa ma ajute cineva. lucrez la o firma de 1 an si acum vreau sa demisionez (vezi toată discuția)