avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Stau la bloc, etaj4, blocul nu este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Stau la bloc, etaj4, blocul nu este acoperit, doar ...

Buna ziua..Stau la bloc..etaj4..blocul nu este acoperit ...doar apartamentul meu are un acoperis facut de vechii proprietari..in urma ploilor din ultima perioada vantul a luat bucati din acoperis ,acestea cazand pe o masina din fata blocului...proprietarul masinii sutine ca masina a fost avariata...ca a chemat politia care i-a eliberat o dovada (eu nu am vazut-o) si mi-a spus ca a dus-o in service si are pretentii sa-i platesc reparatiile....in caz contrar urmand a ma actiona in instanta......ce ar trebui sa fac in situatia data ? daca ne intalnim in instanta poate avea proprietarul masinii castig de cauza? exista precedente in asemenea situatii?
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
ionutcr9, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 16:23, 25 Iulie 2023

ionutcr9 a scris:

daca ne intalnim in instanta poate avea proprietarul masinii castig de cauza? exista precedente in asemenea situatii?

Încep cu finalul, în astfel de situații va angajați un avocat.
În ceea ce privește avarierea masinii, da, puteți fi bun de plată, dacă era acoperișul doar al apartamentului dvs.
Mai bine va înțelegeți amiabil cu persoana respectivă.
Ultima modificare: Marți, 25 Iulie 2023
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie noua avariata de obiecte de pe bloc Ana-Maria-27 Ana-Maria-27 Hidroizolatie noua avariata de obiecte de pe bloc Buna seara. As avea nevoie de cateva indrumari cu privire la urmatoarea problema: in urma vantului ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru masina avariata de acoperis smuls de vant nelu_k. nelu_k. Buna ziua . In urma unui vant puternic ,pe la jumatatea lunii martie , a fost smuls acoperisul unui bloc . Nu au fost victime doar un autoturism avariat ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna auto cimpeanflorin cimpeanflorin In urma unui vant acoperisul blocului vecin s-a desprins cazand peste masina mea care se afla in parcarea de langa bloc,parcare inchiriata de la ... (vezi toată discuția)