avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen judecare cerere indreptare erori materiale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen judecare cerere indreptare erori materiale

Buna, sunt interesat daca exista vreun termen de judecare pentru o cerere de indreptare erori materiale? Am depus o asemenea cerere in luna lunie la judecatoria cluj si inca nu pare sa se fi uitat nimeni peste ea,
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:31, 27 Iulie 2023
Instantele sunt in protest din luna iunie astfel ca nu judeca decat dosarele considerate urgente, iar cererea dvs de indreptare nu intra in aceasta categorie. Si cum e vacanta judecatoreasca, protestul va continua pana in septembrie cand vedem ce va fi. Inarmati va cu rabdare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampin greutati la preschimbarea cartii de identitate Anjelique Anjelique In urma cu doua luni m-am prezentat la evidenta populatiei pentru a-mi preschimba cartea de identitate .Dupa ce am depus toate actele necesare , domnul agent ... (vezi toată discuția)
Problema hotarare judecatoreasca privind succesiunea MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Sunt nou pe forum si sper sa aveti rabdare sa-mi raspundeti. In primavara tatal meu a decedat. Am ales sa fac succesiunea prin judecatorie ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala ariciu453 ariciu453 buna ziua, am castigat un proces in stadiu de fond in materie comerciala.cand am primit comunicarea hotararii am observat ca suma era mai mica.am depus in ... (vezi toată discuția)