avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită despre o licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

despre o licitatie

vreau sa particip la o licitatie organizata de banca. imobilul a fost pus gaj la un credit, neplata acestuia ducand la vazarea acestuia prin licitatie. proprietarii locuintei inca lucuiesc acolo. acestia au datorii f mari la intretinere. carei procedura de evacuare a acestora si cine achita toate datoriile?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 10:49, 28 Ianuarie 2010
Sincer, eu nu m-as incurca cu imobile puse gaj si apoi adjudecata de pe la executori!
Dar asta este doar parerea mea!

Dupa adjudecare...actiune in evacuare ptr. toti cei care locuiesc in imobil.
Datoriile le platiti dvs. apoi va indreptati impotriva fostilor proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna tuturor, speta mea e urmatoarea : am castigat o licitație ... Cristi1001 Cristi1001 Buna tuturor, Speta mea e urmatoarea : Am castigat o licitație a unui imobil și am obtinut actul de adjudecare aferent. Imobilul a fost scos la ... (vezi toată discuția)
Executare silita, evacuare fosti proprietari 23Nico 23Nico Buna ziua! Am adjudecat un imobil prin licitatie publica, ieri am ridicat actul de adjudecare de la executorul judecatoresc...întrebările mele sunt ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie dupa achitare suma licitatie ilenuta1963 ilenuta1963 Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa achitarea unei sume in urma unei licitaii ce sac obiectul unei executari silite supra unui imobil pentru neplata sultei , ... (vezi toată discuția)