avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna ziua, As dori sa stiu daca exista un cod caen pt ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna ziua, As dori sa stiu daca exista un cod caen pt servicii ...

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista un cod caen pt servicii consultanta pariuri sportive ( ponturi pariuri).
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dodi217 , utilizator 18:03, 27 Iulie 2023
Ma gandeam la codul 6499. Se poate incadra aici?

dodi217 a scris:

Buna ziua,
As dori sa stiu daca exista un cod caen pt servicii consultanta pariuri sportive ( ponturi pariuri).
Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare ponturi pariuri sprtive misterk misterk Detin un blog in care vand ponturi sportive. in fiecare zi analizez meciuri si gasesc ponturi utile membrilor blogului meu (membri nu numai din romania)- ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau de buna voie? mishupatra mishupatra Buna ziua, Ceea ce mi s-a intamplat probabil au mai patit-o si multi altii. Este vorba despre inselatoriile in legatura cu ponturile pentru pariuri sportive ... (vezi toată discuția)
Este ilegal sa vinzi pe internet ponturi pariuri? mistyk mistyk Buna ziua, Este ilegal sa vinzi pe internet ponturi pariuri sportive ? Sa zicem ca exista un site care vinde pariuri sportive (bineinteles ca sunt o ... (vezi toată discuția)