avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ! Am născut in Turcia cu gândul la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ! Am născut in Turcia cu gândul la condițiile spitalelor ...

Buna seara ! Am născut in Turcia cu gândul la condițiile spitalelor de aici dar neștiind ca va fi atât de complicat cu actele copilului . In momentul de fata nu știu cum as putea părăsi Turcia ca sa plec in România sa fac certificatul de naștere al copilului . Dacă ma puteți ajuta in legătura cu asta
Cel mai recent răspuns: ricadinas , utilizator 00:46, 28 Iulie 2023
Mergeti la cel mai apropiat consulat sau ambasada din Turcia.
Acolo va faceti certificat de nastere.
In Romania la privat erau conditii mai bune ca acolo !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! - familie cu acte expirate, plecare din turcia în românia Bratu Florentin Sorin Bratu Florentin Sorin Am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati , eu sunt in Turcia cu fata si barbatul meu , eu am nascut aici o fetita acum are 1 an si 5 luni , si nu am plecat ... (vezi toată discuția)
Necasatorita,poate sa imi ia copilul anaroxana anaroxana buna tuturor! as dorii mult sa imi spune-ti,daca puteti ,sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac.sunt romanca si locuiesc in grecia de 7 ani.locuiesc cu un grec ... (vezi toată discuția)
Tata absent si iresponsabil vs deptul copilului de a avea acte romanesti ana s ana s buna. va scriu din Spania. am o tiruatie complicata si nu stiu ce sa fac fiica mea in varsta de 8 luni s-a nascut aici in Spania, a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)