avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bunã ziua! În situatia generării a mai multor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bunã ziua! În situatia generării a mai multor fisiere de tip ...

Bunã ziua!

În situatia generării a mai multor fisiere de tip rvs. in aceeasi zi, este suficient încãrcarea ultimului fisier generat pentru a transmite toate modificarile fãcute în ziua respectivã, sau trebuie incarcat fiecare fișier în parte? Sunt cuprinse toate modificările în ultimul fișier? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 5 August 2023
Da, se susprascriu informatiile ..nu se dubleaza.

Cornel Vasile a scris:

Da, se susprascriu informatiile ..nu se dubleaza.

E in regula atunci presupun
Este exact ca si cum ati transmis o singura data ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Transmitere online noul revisal mirelanicola.72 mirelanicola.72 va rog sa-mi spuneti daca noua varianta de revisal are optiunea de a genera doar ultimele datele introduse (in cazul adaugarii unui nou salariat, implicit un ... (vezi toată discuția)
Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)