avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprapunere reala terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprapunere reala terenuri

Doua persoane proprietare cu acte pe acelasi teren. Eroarea apartine OCPI ca nu a verificat la a doua intabulare daca nu cumva exista suprapunere. Am cerut in instanta anularea tuturor actelor de intabulare, a titlului de proprietate al celui de-al doilea teren intabulat ulterior terenului meu si care se suprapune peste terenul meu. Si am pierdut procesele. Acum ce se mai poate face ? Nimeni nu-si recunoaste vina. OCPI recunoaste ca e suprapunere reala, a notat-o in ambele CF.uri si atat. Multumesc ptr eventualele informatii.
cred ca obiectul actiunii promovate in instanta a fost gresit.
Ar fi interesant de analizat motivarea instantei pentru care a respins actiunea.
Mergeti cu hotararea obtinuta la un avocat pentru a analiza ceea ce trebuie facut mai departe.
Tocmai ca un avocat mi-a facut actiunea. Problema este ca un teren apare intr-o localitate iar al doilea in satul de langa. Asta in actele OCPI, ptr ca faptic sunt suprapuse. Revin cu motivarea instantelor de ce mi-au respins. Multumesc.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

cred ca obiectul actiunii promovate in instanta a fost gresit.
Ar fi interesant de analizat motivarea instantei pentru care a respins actiunea.
Mergeti cu hotararea obtinuta la un avocat pentru a analiza ceea ce trebuie facut mai departe.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Degeaba reveniți cu motivarea pt ca din.pacate nu aveți ce răspuns sa primiți citind câteva rânduri Mergeti.la alt avocat din zona dvs pt o a doua opinie,opinie care poate fi emisa doar după studiul actelor dvs acțiune, întâmpinare,sentințe etc.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare romalex romalex Buna ziua,am o problema cu intabularea si nu inteleg,am facut scoaterea din indiviziune a terenului si constructiilor,apoi am incercat sa fac ... (vezi toată discuția)
Plangere ocpi- impotriva incheierii de respingere a intabularii lizueli lizueli Trebuie sa fac o plangere impotriva unei Incheieri de respingere a intabularii. Ce probe pot fi cerute in instanta in afara de inscrisuri? Ce pot sa ... (vezi toată discuția)
Niste explicatii va rog ionut daniel ionut daniel am o actiune de intabulare respinsa de OCPI pentru un teren mostenit: Fata de prevederile art 49 din legea nr 7/1996 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)