avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, Este legal ca pentru un credit ipotecar ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, Este legal ca pentru un credit ipotecar apartament ...

Bună ziua,
Este legal ca pentru un credit ipotecar apartament (exista asigurare locuință și asigurare de viata titular credit), banca să retina în continuare (deși s-a depus certificatul de deces) din contul persoanei decedate rată credit și rată dobânda ? La depunerea certificatului de deces la banca am fost informați ca pana la finalizarea cercetării și primirea PV de cercetare accident și Certificat medico-legal de la INML, retinerea ratelor se sistează. După 4 luni de așteptare și ne primirea nici unui răspuns din partea celor doua instituții am constata ca bana retine lunar cele doua rate. Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Bună ziua.

Nu, nu este legal, cu atât mai mult cu cât ați înștiințat instituția bancară despre evenimentul asigurat. Luați legătura cu un avocat și faceți demersuri la bancă.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu cash Lucian1989H Lucian1989H Bună ziua. Daca imi incasez salariu cash. Poate sa imi puna proprire pe salariu? (vezi toată discuția)
Raport medico-legal de necropsie foarte întârziat, motiv pentru care am probleme și cu un credit rămas după tata (decedat în octombrie 2017). cum ar trebui să procedez? IIrinaRoxana IIrinaRoxana Buna ziua! Tatăl meu a decedat în data de 29.10.2017...seara pe 28.10.2017 spunea ca ii e somn și e obosit și dimineața nu s.a mai trezit... La momentul ... (vezi toată discuția)
Plingere Marcu.Cristina Marcu.Cristina Buna seara ..Pe prietena mea .a bătut o prietenul ei..la el in casa...au fost martori fratele lui..cumnata lui..și mai multe persoane..Nu știe cum să ... (vezi toată discuția)