avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Baiatul meu urmeaza sa inceapa faculatatea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Baiatul meu urmeaza sa inceapa faculatatea in Olanda. ...

Buna ziua. Baiatul meu urmeaza sa inceapa faculatatea in Olanda. Beneficiaza de asigurare de sanatate in tara sau un Olanda? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 29 Iulie 2023
Vedeti acest articol
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala pentru membrii familiei lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca e posibil sa se faca asigurare medicala a membrilor de familie in cazul in care doar unul din soti e salariat si care ... (vezi toată discuția)
Obtinere nie spania cris1968 cris1968 Buna ziua, As dori sa ma informati care sunt pasii de urmat pentru a obtine asa numitul NIE in Spania. Precizez ca doresc sa plec in Spania pentru a deveni ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Eu detin un PFA aici in tara si platesc taxe si contributii aici. Vreau sa plec in Olanda la o firma si sa lucrez pe baza de contract cu PFA-ul meu. ... (vezi toată discuția)