avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Important! Bună ziua. Am o întrebare și as aprecia ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Important! Bună ziua. Am o întrebare și as aprecia foarte mult dacă ...

Bună ziua. Am o întrebare și as aprecia foarte mult dacă puteți sa mi răspundeți. Sunt de o perioada în Olanda și as dori sa ma angajez, dar necesita sa fiu asigurata si in România, din cauza unui tratament pe care îl iau. Este posibil sa rămân asigurata CAS si in România și sa lucrez în Olanda?
Mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2025
Issabela1989, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 21 Ianuarie 2025
Asigurarea de sănătate este obligatorie prin lege pentru toți cei care locuiesc și/sau lucrează în Olanda. Dacă sunteți obligat să aveți o asigurare în Olanda, trebuie să aveți o asigurare de bază olandeză (basisverzekering). Nu sunteți obligat să aveți o asigurare de bază (basisverzekering)? În acest caz, păstrați asigurarea de sănătate din țara de origine sau încheiați o asigurare internațională.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte îmi trebuiesc pentru renunțarea la naționalitatea ... Constantinica Constantinica Ce acte îmi trebuiesc pentru renunțarea la naționalitatea română? Am 22 de ani și locuiesc aici( Olanda) de 9 ani.Am depus adeverința (Taxe și ANAF) ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cetatenie romana-olandeza !? Sfroxana Sfroxana Buna seara, Sunt intr-un mare impas si la fel ca multi altii spre sa gasesc ajutor aici, pentru ca nu stiu de unde sa incep sa rezolv aceasta problema. - in ... (vezi toată discuția)
Asigurare de calatorie lavinia.serban lavinia.serban As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva care este cadrul legal prin care se mentioneaza ca aceste asigurari de calatorie nu mai sunt obligatorii. Ce lege, ... (vezi toată discuția)