avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca avocatul (din culpa) nu a sesizat aspecte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca avocatul (din culpa) nu a sesizat aspecte esentiale de drept ...

Daca avocatul (din culpa) nu a sesizat aspecte esentiale de drept ? Unde, cum se reclama ? Si la ce ar folosi, atita timp cit nu se poate face revizuire civila din motiv ca avocatul a gresit ?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati o sesizare la baroul de care apartine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O situație neplăcută dar fără prea mari șanse de a face ceva.Daca av omitea sa facă demersuri pe care era obligat sa le facă ,sa depună în termen întâmpinare ,,documente,sa formuleze o cale de atac ,sa se prezinte la termene sau sa își asigure substituirea atunci se putea vorbi de o culpa,poate de ceva sancțiuni disciplinare etc.In cazul descris de dvs cine poate constata ceea ce susțineți,s a bazat motivarea instantei pe problemele respective etcetc.Dreptul.nu e matematica unde doi și cu doi fac 4 întotdeauna exista interpretări diferite ,viziuni diferite strategii diferite în abordarea unui proces etc.
Ultima modificare: Duminică, 30 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
acest răspuns util
Mai mult unde sa reclamati dacă av e decedat (asa am inteles din postarile dvs anterioare)
Totusi, am gasit jurisprudenta -raspundere civila contractuala avocat (mal praxix) ...
acest răspuns util
Dacă av e decedat împotriva cui sa va îndreptați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare onorariu mirceani mirceani Am un proces pe rol la o instanta in Romania, si dupa mai bine de 1 an, consider ca avocatul meu face o treaba necorespunzatoare, care in loc sa-mi rezolve ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat gabriela18051968 gabriela18051968 Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie neplacuta. Am castigat un proces civil, iar la faza de apel am angajat un avocat care sa ma resprezinte, dar din pacate ... (vezi toată discuția)
Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)