avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum și unde se poate formula o plângere penală ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum și unde se poate formula o plângere penală pentru abuz ...

Cum și unde se poate formula o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva unor magistrați, care nu au respectat legea și au luat hotărâri abuzive, nelegale?
Ati auzit ca a fost constatat vreodata asa ceva ? De cine ? Nici cind CEDO constata proces inechitabil nu sunt trasi la raspundere (se plateste de la buget)
Am crezut în lege, în respectarea legii și în aplicarea legii, dar magistratul de la Judecătoria Medgidia și doi magistrați de la Tribunalul Constanța mi-au dovedit, demonstrat fără niciun dubiu că în România nu există......JUSTIȚIE și că magistrații sunt mai presus de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand consideram ca un magistrat a calcat pe bec? Just-drept Just-drept Am gasit pe net un comentariu scris de binecunoscutul judecator de la CSM, Cristi Danilet. Pe pagina: ... (vezi toată discuția)
Admisibilitatea apelului impotriva sentintei de inadmisibilitatea in principiu a contestatiei in anulare eusaisapte eusaisapte 1. Instanta se pronunta prin sentinta privind inadmisbilitatea contestatiei in anulare, fiindca o hotarare prin care instanta se dezinvesteste fara sa ... (vezi toată discuția)
Raspunderea magistratilor...personal,in cazul condamnarii romaniei de cedo... gigelas gigelas [b]Cred ca ar fi util sa deschidem un topic,cu privire la raspunderea magistratilor,in cazul condamnarii Romaniei la CEDO[/b]. Astfel,parerea mea,ar trebui ... (vezi toată discuția)